TV der bevæger dig

Tyve kom ned gennem Kvicklys tag

Tyve kom ned gennem taget i Kvickly Tønder, hvor de tømte forretningens tobaksskab. Butikken har mistet mistet cigaretter for op mod 130.000 kroner.

Foto: Jacob Schjødt, TV SYD

Næsten som i en film. Kvickly i Tønder har været udsat for et nøje planlagt tyveri natten til tirsdag, hvor tyvene var kommet ind i butikken gennem i vindue i butikkens tag.

Tyvene var klatret op på forretningens tag – hvordan, ved politiet endnu ikke – og herfra kunne tyvene åbne et tagvindue lige over Kvicklys tobaksskab.

Vi kan ikke konstatere, at tyvene på noget tidspunkt har været nede på butikkens gulv

Lasse B. Rasmussen, politikommissær, Tønder Lokalpoliti

- Vi kan ikke konstatere, at tyvene på noget tidspunkt har været nede på butikkens gulv, og vi har heller ikke kunne konstatere, at tyvene har været rundt i butikken, siger Lasse B. Rasmussen, politikommissær, Tønder Lokalpoliti til TV SYD.

Kvickly har endnu ikke opgjort tabet endnu, men oplyser til TV SYD, at de regner med, at tyvene er sluppet afsted med cigaretter for mellem 110.000-130.000 kroner.

-Der er stjålet en hel del cigaretter, så man skal nok tænke sig om, inden man køber nogle billige cigaretter på gaden i Tønder, siger Lasse B. Rasmussen.

Politiet har ikke videoovervågning fra tyveriet og har heller ikke fået nogle henvendelser fra vidner, men hører gerne fra borgere, der har set noget. 

Læs også Mor og to døtre taget for butikstyveri i Tønder

 

Mest sete på tvsyd.dk