Lastbil tabte betonelement og spærrede E45: Nu er motorvejen genåbnet

Kort før klokken 19 er motorvejen genåbnet i begge retninger, efter en lastbil fredag eftermiddag tabte et betonelement og forårsagde uheld i begge køreretninger nord for Horsens.

En lastbil tabte fredag eftermiddag et betonelement i modsatte køreretning på E45 nord for Horsens, og det gav derfor massiv kø i begge retninger.

Ifølge et tweet fra Vejdirektoratet klokken 18.40 er motorvejen nu genåbnet i begge retninger. En time senere kunne de fortælle, at trafikken igen var normal i begge retninger.

Fire køretøjer i nødsporet

Uheldet skete omkring klokken 13.30. Ifølge Sydøstjyllands Politi er der til alt held ikke meldinger om alvorligt tilskadekomne, skriver politikredsen på Twitter.

Det kunne dog være gået helt galt. I nødsporet i nordgående retning holdt kort efter ulykken fire køretøjer, hvoraf flere bar præg af at være kørt sammen. Om en eller flere af bilerne er blevet ramt af betonelementet, er endnu uvist.

Lene Pausgaard, LocalEyes

Ifølge Horsens Folkeblad endte 10 biler i et harmonikasammenstød som følge af hård opbremsning på grund af det tabte betonelement.  

Motorvejen var i en lang periode spærret i begge retninger, og trafikken blev ledt forbi uheldet i nødsporet.