TV der bevæger dig

Bliv annoncør på TV SYD

Når en virksomhed eller forening præsenterer VEJRET på TV SYD, er man garanteret stærkt målrettet dækning. TV SYD ligger nemlig stabilt i top af de otte regionalstationer i Danmark. Dermed er vores annoncører også sikre på gode seertal.

I forhold til traditionelle reklamer, tilbyder vi bl.a. annoncør eksklusivitet, dvs. at de præsentationer af Vejret, man booker hos os, har man helt for sig selv!

Vores produkt er ideelt til branding af, hvem man er, hvor man er, og hvad man har af produktrelaterede budskaber. Det kan bl.a. komme til udtryk i flotte levende billeder, kombineret med et veltalt og matchende speak. Prismæssigt er vi også særdeles konkurrencedygtige.

Hvis du gerne vil se hvorledes det kan tage sig ud, så kig med i vores udsendelser kl. 17.12, 18.20 (18.15 i weekenden) 19.30 og 22.00.

Vi håber, du har fået lyst til at høre mere, og du er derfor meget velkommen til uforpligtende at kontakte salgschef Søren Christiansen.

 

 

Reklamer

TV 2 og TV 2 Reklame, sender regionale reklameblokke før og efter vores udsendelser og generelt i løbet af dagen og aftenen. De har dermed ikke noget at gøre med TV SYDs udsendelse som sådan og er også økonomisk og indholdsmæssigt uafhængige af TV SYD - og omvendt.

Kontakt:

TV 2 Reklamesalg

Key Account Manager Marianne Theils
Tlf.: 30 17 31 12

Mail: mthe@tv2.dk   

Kontakt

Salgschef
Søren Christiansen
Mobil: +45 21 31 85 80 
Mail: soch@tvsyd.dk