TV der bevæger dig

Job på TV SYD

NYHEDSPRAKTIKANT TIL TV SYD (18 MDR.)

Vil du arbejde med nyheder og producere video, grafik og artikler til online og tv? Så er det dig, vi søger til TV SYD.

Vi har en 18 måneders praktikstilling på Danmarks dejligste arbejdsplads. I vores nye mediehus i Kolding producerer vi nyheder til Syd- og Sønderjylland. Nogle kører ud med et kamera, andre arbejder på vores nyhedsdesk. Vores praktikant skal begge dele.

Som praktikant på TV SYD bliver du lært op som både online- og tv-reporter og får en VJ-uddannelse. Du bliver hurtigt en vigtig del af vores daglige nyhedsbemanding og kommer med i vores undersøgende nyhedsgrupper. Du bliver også en del af kommunalvalgsdækningen i efteråret 2017.

Vi går op i, at vores praktikanter har det godt og lærer noget. Derfor har vi jævnligt praktikantdage med feedback og inspirationsbesøg på andre mediers redaktioner. Praktikanter på TV SYD kan også forvente daglig feedback på produktioner fra dagens redaktør.

Praktisk: Praktikpladsen er 18 måneder. Ring til praktikantvejleder Jakob Schjødt-Pedersen på 21 75 27 25 for at høre mere. Du kan også kontakte en af vores nuværende praktikanter: Thor Hedegaard (thhe@tvsyd.dk), Nikolaj Toftgaard (nije@tvsyd.dk), Jacob Sejer (jase@tvsyd.dk) eller Sara Skovhave (sask@tvsyd.dk) ved at ringe til 76 30 31 32.

Se mere her: http://www.tvsyd.dk/tvsyd/uddannelse-p%C3%A5-tv-syd-1

 

UNIVERSITETSPRAKTIKANT TIL TV SYD

Vi søger en universitetspraktikant til vores nyhedsredaktion.

For at styrke vores journalistik søger vi en universitetspraktikant til at assistere redaktionen med dataindsamling, talbehandling og kildesøgning. På baggrund af de nyhedshistorier, redaktionen vælger at dække, skal du være med til at kvalificere vinkler og fakta – både når det handler om nyheder på dagen og større graveprojekter. Du skal også være med, når TV SYD skal dække kommunalvalget i november. Du bliver en fast del af redaktionen og samarbejder tæt med redaktører og journalister.

TV SYD er en af de otte TV 2-regioner, der sender nyheder på TV 2. Fra vores mediehus i Kolding kører vi ud til alle dele af Syd- og Sønderjylland. Vi dækker grænsekontrollen, udflytning af statslige arbejdspladser, lægemangel, Tønder Festival, Sønderjyske og meget, meget mere. Det skal du som universitetspraktikant være med til.

Hos os får du mulighed for at…

  • Være factfinder og statistiker
  • Deltage i udviklingen af debatter og politiske programmer
  • Have det sjovt, mens du prøver teori af i praksis

Du …

  • Interesserer dig for samfundet og mennesker
  • Arbejder struktureret
  • Er god til at indsamle information

Praktikstart 1. september. Praktikken varer hele semestret (E2017).

Skriv lidt om, hvem du er og hvorfor du gerne vil i praktik. Send det til chefredaktør Claus Christensen på clch@tvsyd.dk.  

Praktikopholdet er forbeholdt studerende på en videregående uddannelse, der kan få merit for opholdet. Praktikken er ulønnet. Vi sørger selvfølgelig for at planlægge din arbejdstid, så du har mulighed for at følge et fag, skrive opgave eller gå til eksamen. Du får tilknyttet en fast vejleder på TV SYD, som vil give dig feedback og være din sparringspartner.

Har du spørgsmål, kan du kontakte redaktionsleder Camilla Rozenfeld (cand.scient.pol.) på mail croz@tvsyd.dk eller mobil 22 30 75 85.

 

 

 

 

  Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

 

 

 

 

TV SYD modtager også gerne uopfordrede ansøgninger:

Send din uopfordrede ansøgning til job@tvsyd.dk