TV der bevæger dig

Så triller der igen biler på omstridt vej

Ved middagstid torsdag fjernede Vejen Kommune bomme og skilte, der spærrede Skovgårdsvej ved Askov, og vejen er nu officielt genåbnet.

Vejen Kommunes bomme er nu pillet ned, så bilerne igen kan bruge Skovgårdsvej ved Askov. Foto: Christina Hoffmann-Møller, TV SYD

Der gik kun få timer fra landmand Martin Lund Madsen torsdag morgen oplyste til TV SYD, at han havde fået vejens afspærringer i form af halmballer og sand fjernet i nattens løb, og til Vejen Kommune officielt genåbnede vejen for trafik.

Det skete ved middagstid til glæde for trafikanterne, der nu slipper for en omvej gennem Askov by.

Lastbilchauffør Andreas Faurholt fra Fredericia har fire daglige fragtture til Askov - og trods principiel sympati for Martin Lund Madsens kamp for sin private ejendomsret, så er chaufføren lettet over, at Skovgårdsvej efter et år igen er farbar.

- Jeg er vildt glad. Lukningen har været sindssygt irriterende. Jeg vil dagligt spare 30 til 40 minutter, og Askov slipper for min store lastbil i byens gader, siger Andreas Faurholt til TV SYD.

Martin Lund Madsen har ladet halmballer og sand fjerne i nattens løb, efter at han onsdag accepterede Vejdirektoratets afgørelse, og derfor ikke vil forsøge at gå rettens vej for at få ændret sagens udfald.

- Afspærringen er fjernet i nat, og mere har jeg egentlig ikke at føje til, sagde Martin Lund Madsen torsdag morgen til TV SYD.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk