TV der bevæger dig

Vikingespil i Jels med succes og stort overskud

Sommerens 40-års jubilæumsforestilling i Jels om den mægtige Starkad, trak næsten 20.000 tilskuere til vikingespillet i Jels. Tilskuertallet, som er det tredje bedste i de sidste 30 år, har udløst et stort overskud.

Sommerens gode besøgstal til forestillingerne ved Jels Sø har sat sit tydelige præg på årets regnskab, som netop er blevet afsluttet. Regnskabet viser et overskud på ikke mindre end 443.826 kroner. Foto: Arkiv

Sommerens besøgstal til forestillingerne ved Jels Sø har sat sit tydelige præg på årets regnskab, som netop er blevet afsluttet. Regnskabet viser et overskud på ikke mindre end 443.826 kroner.

Læs også Jels-vikinger har haft jubilæums-succes trods fugtig sommer

Regnskabet blev præsenteret på den netop overståede generalforsamling i Jels Vikingespil, hvor bestyrelsen kunne gøre status over den netop overståede sæson, og kigge frem mod den nye sæson.

Den nye sæsonbliver med en ny formand ved roret. Den tidligere formand Janus Lynggaard meddelte i løbet af efteråret, at han ikke ønskede at fortsætte i bestyrelsen efter generalforsamlingen. Dermed skulle bestyrelsen finde en ny formand. Valget faldt på Bruno Schmidt Bennedsen, som har været med i vikingespillet i 22 år, oplyser Jels Vikingespil i en pressemeddelelse.

I 2017 opfører Jels Vikingespil forestilingen "Thor, hammer og kærlighed" fra fredag den 30. juni til søndag den 16. juli.
 

Mest sete på tvsyd.dk