Virksomhed belønner ansatte med en ekstra månedsløn efter hårdt coronaår

17 medarbejdere hos virksomheden European Protein får en månedsløn ekstra, fordi de har knoklet for firmaet.

Virksomheden European Protein med base i Bække har fra 2019 til 2020 forbedret sit driftsresultat før afskrivninger fra 4 til 7,5 millioner kroner. Derfor belønnes alle 17 medarbejdere med en ekstra månedsløn, skriver JydskeVestkysten.

– Vi har haft utrolig travlt på trods af corona, og medarbejderne har løbet ekstra stærkt for at efterkomme en stigende efterspørgsel på sundhedsfremmende proteiner, siger direktør Jens Legarth på virksomhedens hjemmeside og understreger, at det er holdindsatsen, der har sikret virksomheden succes:

- Vi anerkender at vejen til vores succes er sket som en holdindsats. Derfor er det kun rimeligt, at vi deler denne succes med vores medarbejdere, siger Jens Legarth.

Laver fermenterede proteiner for bedre sundhed

European Protein fremstiller fermenterede proteiner, som bruges til dyrefoder - specielt grisefoder - der kan være med til at bekæmpe sygdomme. 

Et marked der ifølge direktøren generelt er i vækst, fordi flere europæiske svineproducenter leder efter alternativer til medicinsk zink og soja samt efter proteiner, der er økonomisk attraktive og bæredygtige i forhold til at kunne fremme grisenes naturlige sundhed.