TV der bevæger dig

25.000 kr. til nød-herberg i Vejle

Vejle Kommune har mandag formiddag bevilget 25.000 kr. til det nød-herberg, som i weekenden blev etableret på Grejsdalsvej i Vejle.

De hjemløse i Vejle har ikke fundet ud af, at der nu findes et nødherberg, hvor de kan overnatte. (Foto: Colourbox) Foto: colourbox.com

Herberget er blevet indrettet i en lejlighed i det gamle posthus på Grejsdalsvej. Det åbnede fredag aften. Der er plads til 6 overnattende, men indtil videre har ingen altså benyttet sig af tilbuddet, der fortsætter så længe, det er koldt.

Hjemløse er uvidende

- De hjemløse skal jo lige høre om tilbuddeet, siger Frank Rundstrøm til TV SYD. De læser jo ikke aviser eller hører radio. Derfor skal vi nu i gang med at kontakte dem med løbesedler og ved at opsøge de steder, hvor de kommer.

Det er det tidligere byrådsmedlem, Frank Rundstrøm, der står bag initiativet.

Det tog under 24 timer at etablere herberget. Gennem facebook har han fået over 30 henvendelser fra folk, som har tilbudt deres hjælp.

- Jeg har ikke sovet ret meget i weekenden, forklarer Frank Rundstrøm, som mandag eftermiddag holdt møde med gruppen bag det hurtige initiativ i Vejle.

Lejligheden på Grejsdalsvej har gruppen fået stillet vederlagsfrit til rådighed af entreprenør Teddy Thomsen.

Nød-herberget i Vejle vil være åbent - inditl det bliver varmt i vejret igen.