TV der bevæger dig

Billetter til Jelling Festival revet væk

Alle partout billetter til årets festival er nu udsolgt.

Når de første toner lyder over festivalpladsen til dette års Jelling Musikfestival, vil der være godt fyldt foran scenerne og på teltpladserne.

Der har nemlig været rift om billetterne til den 27. festival i rækken og derfor kan festivalledelsen i dag melde alt udsolgt af partout og 2-dags billetter til Jelling Musikfestival 2015.

Dette betyder at man ikke længere kan købe billetter, der giver adgang til hele festivalen, men det er dog fortsat muligt at købe dagsbilletter, der giver adgang til enkelte dage på festivalen. I alt forventer man at få omkring 34.000 besøgende på pladsen i løbet af festivalen.

-Det er intet mindre end forrygende, at kunne melde udsolgt af partout og 2-dags billetter her i starten af april måned. Det viser, at publikum vil festivalen og at størstedelen af vores gæster ønsker hele festivaloplevelsen og ikke blot kommer efter et enkelt hovednavn.

-Det lover rigtig godt for stemningen blandt publikum og vi vil ydmygt gøre alt for, at indfri publikums forventninger. Det er jo altid noget specielt at være til et udsolgt arrangement, lyder det fra festivalleder Lars ?Charlie? Mortensen.

Selvom det stadig er muligt at købe dagsbilletter til fredag, lørdag og søndag understreger festivalledelsen, at der specielt er run på dagsbilletter til lørdagen, hvor bl.a. svenske Roxette gæster pladsen.

Mere kultur