TV der bevæger dig

Fik pris for kamp for praktikpladser

En skulptur af Bjørn Nørgaards er blevet uddelt til at en ildsjæl fra Saint Gobain Isover, Elektriker Arne Knudsen modtog PraktikPladsPrisen for sin kamp for at skaffe praktikpladser.

Arne Knudsen modtager Bjørn Nørgaard skulptur af Per Hou Christensen.

Prisoverrækkelsen skete hos Dansk El-forbund i Vejle.

- Jeg er meget benovet over at modtage prisen, for jeg gør egentlig bare det, alle burde gøre, siger Arne Knudsen. Men jeg glæder mig især over, at det er med til at sætte arbejdet med erhvervsuddannelser på dagsordenen. Det er vigtigt, at der etableres praktikpladser, men også vigtigt, at uddannelsen foregår i en høj kvalitet.

Utrættelig

Arne Knudsen er med i det lokale uddannelsesudvalg og udpeget til Dansk El-Forbunds uddannelsesudvalg. Prisen blev overrakt af Per Hou Christensne, direktør for Cylindric Denmark og formand for RIPU Trekantområdet:

-Med en utrættelig indsats og et konstant fokus på at få oprettet flere praktikpladser, kvalificerer Arne Knudsen sig i den grad til at blive belønnet for sit arbejde. Ved at sætte behovet for praktikpladser på dagsordenen igen og igen i de samarbejdsfora, der er etableret mellem arbejdsmarkedets parter, formår Arne Knudsen at sætte handling bag ordene. Derfor er vi glade for, at vi i dag kan overrække en PraktikPladsPris.