TV der bevæger dig

Flere fotos af røvere

Politiet har offentliggjort flere fotografier af de to maskerede mænd, som truede personalet i Middelfart Sparekasses filial i Vinding ved Vejle med en lang køkkenkniv. Røveriet mislykkedes, fordi der var tidslås på pengekassen.

Her ses den lange, sorte køkkenkniv tydeligt.

1 af 4

De to mænd råbte "Det er et røveri" og på billederne ses en 20-30 cm lang sort køkkenkniv, som de brugte til at true med.

Kunne ikke åbne kassen

Den ene røver gik om bag skranken, men det lykkedes ham ikke at åbne pengekassen. De fleste pengeinstitutter har i dag installeret en såkaldt tidslås, så kassen med de store beløb først kan åbnes efter 10-15 minutter. Netop for at gøre eventuelle røvere så nervøse, at de opgiver.

Talte dansk

På overvågningsbillederne kan man se, at de to mænd er 175-180 cm høje. De talte begge dansk.

Den ene beskrives som almindelig af bygning med kraftige mørke øjenbryn. Han var iført mørke cowboybukser med en genkendelig bred lyserød/lilla stribe på bagsiden af buksebenene og hen over bagdelen. Bukserne er formentlig af mærket Evisu. Denne røver havde en sort hættetrøje på og en sort maske eller elefanthus med skygge - eller en sort kasket. Han har sorte sko af mærket Nike.

Den anden var også almindelig af bygning og havde lyst hår. Han var iført lyseblå jeans med et brunligt rundt mærke på ca. 10 cm i diameter på venstre baglomme. Han havde en hvid hættetrøje med hætten over hovedet - og uden over en sort jakke eller trøje. Denne røver bar hvid maske eller elefanthue med huller til øjnene og en sort kasket.
Sydøstjyllands Politi har frigivet fotos og signalementer af de to maskede mænd, som mandag begik et væbnet røveri mod Middelfart Sparekasses afdeling i Vindinggårdcentret.

Så dem uden maskering

Et vidne har beskrevet to mænd - uden maskering - ved sparekassen kort før røveriet. 

Vidnet beskriver den førstnævnt røver som 15-25 år, lys til let brun i huden og med slaviske træk, mørkebrunt hår, som var trimmet i siderne med en ca. 2 cm lang stribe hår fra panden og ned i nakken (hanekams-lignende.)

Vidnet har ikke flere oplysninger om røver nr. to.