Kaffepause før indkøbsturen

Efter flere måneders forhindringsløb for kunderne er Bilka i Vejle klar til at åbne den ny-indrettede butik. På søndag åbner også en ny selvstændig del, nemlig kaffe-firmaet Starbucks.

Bilka i Vejle er ombygget efter et koncept, som skal brede sig til landets øvrige varehuse. Samtidig har Dansk supermarked indgået et samarbejde med den amerikanske kaffe-kæde. Starbucks har allerede åbnet i tre andre Bilka-varehus, bl.a. i Kolding Storcenter. Butikken i Vejle bliver kædens 10. i Danmark.

Oplæring i Glasgow

Starbucks Store Manager, Signe Lystlund, har været på professionel oplæring hos Starbucks i Glasgow. Hun har derefter oplært sit eget "barista-team" i Vejle.

- Vi går og tripper for at komme i gang. Vi har været under professionel oplæring i over en måned nu for at lære alt om Starbucks, kaffen og hvordan man fremstiller den perfekte kop, og nu er det endelig tid til at vise kunderne, hvad vi har lært. Det bliver stort, siger Signe Lystlund i en pressemeddelelse.

Hun har også fulgt med i kundernes frustation over ombygningen af Bilka. Hele butikken er vendt rundt og ingen kan finde noget.

Og Signe Lystlund har kunnet følge opbygningen af hendes nye arbejdsplads, hvor der før var Bistro.

- Farverne og materialerne er så lækre, og det bidrager til den hyggelige atmosfære. Starbucks er for folk i alle aldre. Det er et godt mødested, uanset om man skal have et uformelt forretningsmøde, en date eller bare ses med familie og venner, siger Signe.