TV der bevæger dig

Sygehus Lillebælt er mest produktivt

De nyeste tal fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet viser, at Sygehus Lillebælt stadig er det mest produktive i Danmark. Og for Sygehus Lillebælt som helhed er produktiviteten steget fra 2009 til 2010.

Lægelig direktør Hans Chr. Thyregod (nr. 2 fra venstre) forlader i dag Sygehus Lillebælt. Og endnu engang har sygehusets været det mest produktive i Danmark. (Arkivfoto)

Sygehus-afdelingerne i Vejle, Give og Middelfart  ligger helt oppe på indeks 118. Det er væsentigt over gennemsnittet fra landets øvrige sygehuse. Sygehusene i Kolding og Fredericia klarer
også fornemt med et indeks på 107.

Kultur

Sygehus Lillebælts administrerende sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen glæder sig over de flotte tal:

- Det er et bevis på, at vi formår at fastholde en kultur, hvor alle er meget omkostningsbeviste. Selv i en periode, hvor vi laver strukturomlægninger i et væk.

Akkrediteret

Han roser det samlede personale på sygehusene i Sygehus Lillebælt for deres store indsats. Sygehus Lillebælt er lige blevet akkrediteret ? helt uden bemærkninger.

- Det lykkes kun for os, fordi vi har styr på vores processer, arbejdsgange og patientforløb, og fordi vi har et personale, der hele tiden har fokus på det vigtigste, siger Niels Nørgaard Pedersen.