Tredje sejr på stribe til Vejle

Vejle Boldklub Kolding vandt forårets tredje kamp i træk, da det torsdag aften blev til en sejr på 2-1 i Hobro i 1. division i fodbold.

Opgøret blev spillet på kunstgræs på DS Arena i Hobro

I det 5. minut fik Vejle en drømmestart, da Jan Frederiksen smed et godt indlæg i feltet, som Andreas Albers Nielsen fheadede i mål. Glæden varede dog kort, da Kasper Fisker Jensen udlignede dfor Hobro.

Med tyve minutter igen blev Andreas Albers dobbelt målscorer, da han flot headede et indlæg fra Niels Bisp Rasmussen over en chanceløs Jesper Rask til 2-1 føring.

Hobro kom tættere på i en hektisk slutfase, men det blev ved 2-1 til Vejle Boldklub Kolding, der dermed kunne notere forårets tredje sejr og indtager 1.-pladsen med tre points afstand til Viborg på 3.pladsen, der ser ud som den alvorligste konkurrent til oprykningen til superligaen.

Kin Brink blev bortvist

I kampens slutfase blev Kim Brink bortvist af dommer Henning Jensen i forbindelse med et frispark til Hobro, og han må nu se søndagens opgør mod Skive fra tribunen på Vejle Stadion.

- Jeg har undskyldt overfor spillerne. Det var selvfølgelig en vanvittig dum reaktion af mig, at jeg blev ved med at påpege, at bolden skulle lægges længere tilbage på banen. Jeg har ret i det, jeg siger, men derfor skal jeg ikke blive ved, som jeg gjorde. Jeg følte der kort før tid, at noget af det eneste, de kunne score på, var sådan et frispark. Derfor var det så vigtig, men jeg overreagerede, og det skal jeg ikke gøre. Det var dumt af mig, siger Kim Brink til Vejle Boldklub Koldings hjemmeside.