TV der bevæger dig

VB-ledelse går af og konkurs truer

Bestyrelsen i selskabet bag Vejle Boldklub træder tilbage og klubben er truet af konkurs. Det meddeler bestyrelsesformand Lars Skou mandag formiddag i en pressemedelelse fra VB Alliancen Holding A/S.

02:04

1 af 2

På et ekstraordinært møde har bestyrelsen i VB Alliancen Holding A/S valgt at sætte sit mandat til rådighed for at undersøge muligheden for, om VB kan få tilført nye ressourcer både i form af penge og nye kræfter i ledelsen.

Begrundelsen er, at bestyrelsen på nuværende tidspunkt vurderer, at indtjeningen i den resterende del af 2014 ikke lever op til budgettet og det derfor vil uansvarligt at fortsætte driften. Hvis selskabet bag Vejle Boldklub må gå i betalings-standsning eller konkurs, betyder det tvangsnedrykning til danmarksserien og dermed farvel til elite-fodbold.

- Til trods for at udgifterne er tilpasset kraftigt de sidste år og følger budgettet nøje, er forretningen VB stadig afhængig af, at de løbende får tilført midler for at holde balancen mellem indtægter og udgifter, og desværre må vi erkende, at den gruppe, som tilfører ekstraordinære midler bliver mindre og mindre, og dette er ikke holdbart.

Derfor må der nye kræfter til, som sammen med ledelsen kan finde en ny investorkreds og dermed videreføre VB, hvis dette ønskes. Den nuværende, smalle investorkreds bakker gerne op økonomisk, hvis dette lykkes og ønskes, siger Lars Skou i pressemeddelelsen.

- Se hele meddelelsen fra Vejle Boldklub her

Der ligger en ?dyne? over VB med hensyn til de sportslige resultater. Måske fordi alle inkl. medarbejdere og omgivelser tænker, at VB er en storklub. Det var vi, men det er vi ikke i dag. Sulten har forladt Nørreskoven.

Lars Skou om Vejle Boldklub

I maj måned blev Vejle Boldklubs økonomi i sidste øjeblik reddet af en aktie-emission - men nu fem måneder senere er økonomien atter nær kollaps i den traditionsrige klub.

Se pressemeddelelsen fra Vejle Boldklub

Mere sport