Vejles eget folkemøde

Vejle Kommune inviterede tirsdag eftermiddag til et utraditionelt borgermøde midt på byens torv i Resiliens-ugen - et lokalt folkemøde med masser af aktiviteter og events tirsdag, onsdag og torsdag.

På scenen på Rådhustorvet blev der orienteret om den nye kommuneplan af  bl.a. borgmester Jens Ejner Christensen, (V). 

Der var også politifolk på scenen for at orientere om den nye politiskole. Det var Erik Johansen, leder af Politiskolen i Brøndby, og Thomas Østrup Møller, økonomidirektør i Rigspolitiet. Under borgermødet var der stande, hvor borgerne kunne høre mere og få svar på deres spørgsmål om klima, friluftsliv, natur, bosætning, mobilitet og meget mere. I Kommuneplan-boden kunne man få svar på alle sine spørgsmål om den plan, der lige nu er i høring. Og så blev der budt på en pølse og en snak i "Rullepølsen" fra Plejehjemmet Kastaniehaven i Give.

Og havde man lyst til at smage nye former for mad, som især er udviklet til f.eks. multihandicappede, svækkede eller psykisk sårbare borgere, så stod Skansebakken og Center for Beskyttet Beskæftigelse klar i det mobile køkken - Food Trucken - med smagsprøver på bl.a. sansemad, hjernemad og gelemad.   

Læs mere om borgermødet og alle de andre aktiviteter i  denne uge - det lokale folkemøde - på www.uge22.vejle.dk