Så er der igen normale tilstande på genbrugspladsen

Borgerne i Vejle Kommune kunne lørdag igen køre ind på genbrugspladsen og få tømt traileren uden at risikere at køre ind i lange køer og adgangskontrol.

Det er de nye retningslinier fra Sundhedsstyrelsen, der betyder, at det nu er nok at holde en meters afstand, som får Vejle og andre kommuner til vende tilbage til normale tilstande som før coronakrisen.

Samtidig oplever genbrugspladserne også, at den store tilstrømning af borgere med store mængder affald, der har stået på i flere uger, er ved at aftage.

- Enkelte steder er der dog stadig begrænsninger, og skulle det gå helt galt er vi klar til at skride ind, siger Henrik Skaarup Nielsen, teamleder hos AffaldGenbrug, Vejle Kommune.

Lørdag formiddag var der masser af trafik til genbrugspladsen i Vejles vestby - og borgerne er godt tilfredse med, at det igen er nemmere at komme af med affaldet.

Vejle Kommune opfordrer stadig alle til at komme så få som muligt og lade børnene blive hjemme, passe godt på hinanden, holde god afstand og god håndhygiejne.