Grundlægger af Blue Water stopper som formand

Efter 50-års jubilæum i virksomheden Blue Water giver grundlæggeren Kurt Skov formandsposten videre. Det bliver et generationsskifte, når hans datter, Anne Skov overtager.

Grundlægger Kurt Skov forlader formandsposten efter 50 år som frontfigur i transport og logistikkoncernen Blue Water. En virksomhed, der i dag beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere i hele verden.

Den familieejede virksomhed fik sin begyndelse i 1972 på et lille kontor med tre ansatte. Nu overlader Kurt Skov altså posten til sin datter Anne Skov. Hun bliver formand for Blue Water Fonden, der skal sikre det fremtidige ejerskab, udvikling og tilknytning til Esbjerg.

- Jeg er både stolt og ydmyg over at træde ind som formand for fonden. Det er en meget stor tillidserklæring, og jeg føler et stort ansvar for at sikre de værdier min far har bygget Blue Water op omkring, siger Anne Skov i en pressemeddelelse.

Også Kurt Skov ser frem til generationsskiftet. Han glæder sig over, at familien Skov også fremover er direkte involveret og engageret i virksomheden, der havde en omsætning på 6,7 milliarder kroner i 2021. 

quote

Jeg overlader trygt arbejdet til Anne, som har vist, hun har viljen, evnerne og lysten til at engagere sig i ejerskabet af Blue Water. Vi har et tæt samarbejde og vægter begge værdierne højt.

Kurt Skov

Stor jubilæumsfejring

50-års jubilæet bliver fejret den 1. september på flere måder. På selve dagen bliver der holdt reception for kunder og samarbejdspartnere. Lørdag den 3. september kommer omkring 1.400 medarbejderne fra hele verden for at fejre det. 

- Fællesskab og sammenhold betyder rigtig meget for os, og derfor har det været naturligt at invitere alle 2.000 kolleger til fest i Esbjerg. Vi ser virkelig frem til at fejre vores jubilæum sammen med de 1.400, der kommer, siger Søren Nørgaard Thomsen, CEO for Blue Water Shipping.