Landsret skærper straf til digital sexkrænker

En 35-årig mand fra Bramming er idømt otte års fængsel for at have krænket og afpresset 115 drenge via sociale medier.

Vestre Landsret har torsdag besluttet, at en 35-årig mand fra Bramming idømmes otte års fængsel for digitalt at have sexkrænket flere end hundrede drenge landet over.

Det oplyser Vestre Landsret i en pressemeddelelse.

Dermed skærpes dommen fra Retten i Esbjerg, som lød på seks år.

Manden er fundet skyldig i yderligere fem tilfælde af blufærdighedskrænkelse og 13 tilfælde af forsøg på at mødes med drengene for at opnå seksuelt forhold med børn.

Manden er dømt for at have krænket og afpresset 115 drenge via sociale medier.

Den 35-årige mand er også idømt et forbud mod at kontakte børn og unge under 18 via nettet på ubestemt tid. Derudover må han i forbindelse med fritid eller arbejde ikke beskæftige sig med børn og unge.

Det var på sociale medier som Snapchat, at manden gik under navnet ”Alberte” og tilbød drengene nøgenbilleder af sig selv mod at få seksuelle billeder og videoer af drengene retur.

Manden fik eksempelvis en 10-årig dreng til at onanere sin 13-årige bror for rullende kamera.

Han kontaktede også tre drenge, mens de sad og så MGP og formåede at få dem til at sende billeder, hvor de onanerede hinanden.

I 2018 blev der sat en fælde for den 35-årige mand. Manden ankom til Jerne Stadion i Esbjerg med troen på, at et fysisk møde med en 13-årig dreng skulle finde sted.

Hvad han ikke vidste var, at politi i civilt stod klar og ventede på ham.