TV der bevæger dig

Sorte tal hos SE

For første gang i flere år kan energi-koncernen levere et regnskab uden røde tal på bundlinjen.

Efter flere år med røde regnskabstal går det nu fremad for SE.

Energi- og telekoncernen SE (tidligere Syd Energi med hovedsæde ved Esbjerg er kommet fornuftigt ud af det første halvår af 2016 og præsenterer tirsdag  et regnskab, der viser et resultat før skat på knap ni millioner kroner.

Det er første gang i de seneste fem år, at SE kan fremvise et regnskab med et positivt resultat. For samme periode sidste år havde koncernen et tab før skat på 40 millioner kroner.

 

- Det betyder rigtig meget, at vi kan vise, at vi kan få det hele til at hænge sammen, at vi godt kan ekspandere og få en god økonomi ud af det

Gert Vinther Jørgensen, vicedirektør i SE

Vicedirektør hos SE Gert Vinther Jørgensen er meget tilfreds med, at det er lykkedes at undgå flere røde tal og tror på, at 2016 kan ende med et solidt positivt resultat.

- Det betyder rigtig meget, at vi kan vise, at vi kan få det hele til at hænge sammen, at vi godt kan ekspandere og få en god økonomi ud af det, siger Gert Vinther Jørgensen til TV SYD.

Det har været en stor udfordring at sammenlægge Stofa og SE, men nu går det fremad, siger Vicedirektør Gert Vinther Jørgensen. Foto: Andreas Als

 

SE har de seneste år investeret rigtig mange millioner i opkøb af bl.a. Stofa.

Det er ikke alle opkøb, der er gået lige godt, erkender SE, men koncernen tror, at udviklingen den nu er ved at vende.

Læs også Syd Energi i modvind

 

- Der har været en del vanskeligheder, da vi lagde Stofa og SE sammen, men nu begynder vi at vise, at det var den rigtige beslutning og at det giver os flere kunder, siger Gert Vinther Jørgensen.

Det gode regnskab betyder ikke, at SE nu har planer om at læne sig tilbage. Der er nye investeringer på vej, lover Gert Vinther Jørgensen.

- SE er en koncern, der investerer rigtig mange penge i forskellige forretninger og det skal vi fortsætte med. Vi er i et marked med hård konkurrence, så vi skal fortsætte med investeringer.

Mest sete på tvsyd.dk