Oversigt

Topscorer giver træner stor del af æren for solidt forspring

2. divisionsklubben EfB kunne lørdag gå på vinterpause som nummer et med et solidt forspring til nærmeste forfølger, FC Roskilde, på 11 point.

Klubbens topscorer med 14 mål, Elias Sørensen, mener, at klubbens træner Lars "Lungi" Sørensen er en af de største årsager til, at klubben er inde i så god en stime i øjeblikket.

- Han har en stor ære i det. Det var de samme spillere, der spillede de samme kampe sidste år. Der havde vi det sværere, end vi har nu. Vi dominerer kampene meget mere og vinder alt, hvad vi kommer i nærheden af, siger Elias Sørensen.

Lars "Lungi" Sørensen tog over som cheftræner 22. marts i år. 

Ingen i EfB vil dog tale for meget om en oprykning endnu. I foråret venter der fortsat seks kampe i grundspillet, før der herefter skal spilles 10 kampe i oprykningsspillet. 

- Jeg kan godt se, at vi har et stort forspring, men vi må ikke komme til at lade det fylde noget for os, for så kan det være, at man falder lidt af på den. Det kommer ikke til at ske for os. Vi tager en kamp ad gangen, og så får den fuld smadder hver gang vi spiller, siger topscoreren.