SønderjyskE får tysk cheftræner: - Han påskønner hårdt arbejde

Endnu en klub i Syd- og Sønderjylland har fået ny cheftræner forud for den kommende sæson.

Det bliver Michael Boris, der kommer til at overtage cheftrænerposten efter Glen Riddersholm i Sønderjyske.

Tyskeren har skrevet under på en toårig kontrakt, skriver superligaklubben på sin hjemmeside.

46-årige Boris har indtil for nylig stået i spidsen for ungarske MTK Budapest og har tidligere været både U21- og U19-landstræner i Ungarn.

Sønderjyske-direktør Klaus Rasmussen er glad for valget af tyskeren.

– Vi får en træner, der kommer med stor erfaring fra at arbejde med talenter på et højt niveau, og han kommer samtidig med en baggrund, hvor han påskønner hårdt arbejde og de samme værdier, som vi dyrker her i Sønderjyske, siger direktøren.

Boris har første træning med holdet mandag, hvor han skal tilpasse sig sin nye klub, som han kommer 'alene' til. Det betyder, at den stab, der er i Sønderjyske i forvejen, forbliver i klubben. 

– Jeg kommer til at bringe nogle nye ideer med til klubben, og jeg vil have nye input med fra første dag, men jeg skal også se det hele an. Det hele kommer til at ske i tæt samarbejde med den nuværende stab, hvor jeg allerede har talt med flere af dem, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af både dem og klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og alle folk omkring klubben og stifte bekendtskab med byen og hele landsdelen, siger Michael Boris.

Den nyvalgte træner skal stå i spidsen for Sønderjyske, der tager hul på sin 14. superligasæson i streg, fremgår det af klubbens hjemmeside. 

Ny trænere i Syd- og Sønderjylland

Der er nye boller på suppen blandt de største fodboldklubber i Syd- og Sønderjylland, hvor der har været en del trænerudskiftninger forud for den kommende sæson. 

I løbet af den seneste måned har Vejle Boldklub præsenteret Carit Falch som ny cheftræner, Esbjerg FB har præsenteret tysk-hollænderen Peter Hyballa, mens AC Horsens i januar måned skrev under med Jens Berthel Askou.

Første runde af 3F Superligaen begynder den 18. juli, mens første runde i 1. division spilles d 25. juli.