79-årig cyklist døde: Politiet efterlyser lastbil og vidner

I weekenden døde en 79-cyklist, efter at han formentlig blev påkørt – Politiet efterlyser nu en lastvogn og flere vidner i sagen.

Onsdag den 15. november blev en 79-årig cyklist, der kørte på en grå herrecykel, fundet i kritisk tilstand i en grøftekant på Silkeborgvej i Brædstrup. I den følgende weekend døde manden af sine kvæstelser.

Nu er politiet så kommet et skridt videre i efterforskningen.

- Undersøgelser på uheldsstedet har vist, at den 79-årige formentlig er blevet påkørt af en lastbil, fordi der er fundet en vragdel (sort plastik), som kan stemme overens med skærmkassen eller trinbrættet fra en lastbil, fortæller Poul Steffensen, fungerende vicepolitiinspektør fra Sydøstjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Efterlyser flere vidner

På baggrund af fundet og oplysninger fra et vidne, som kørte i en Scania-lastbil med en grå sættevogn/presenning bagpå, efterlyser politiet nu to til tre bilister.

Bilisterne kom kørende bag vidnet i Scania-lastbilen ad Horsensvej den 15. november omkring klokken 9.00 i Sydøstlig retning ud for Pejsegården i Brædstrup.

- Vi ønsker også at tale med føreren af en hvid lastbil med en hvid boks på taget, som kørte bag ved de omtalte personbiler. De kan alle være vigtige vidner i sagen, fortæller Poul Steffensen.

Politiet opfordrer lastbilchauffører, der har kørt omkring ulykkesstedet på det angivne tidspunkt, til at undersøge deres lastbiler for skader og kontakte politiet, hvis det skulle være tilfældet.

Er du et af de omtalte vidner, eller har du andre oplysninger i sagen, så kan Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på 114.