TV der bevæger dig

Ung Kolding-fløj har fået både spilletid og succes ved VM

21-årige Magnus Landin fra KIF Kolding København har fået en forrygende start på det danske landshold ved VM i håndbold i Frankrig.

Magnus Landin startede på banen i den vigtige kamp mod Sverige, hvor han spillede hele første halvleg og begyndelsen af 2. halvleg og lavede en fin indsats i forsvaret og også scorede et enkelt mål. Foto: Gonzalo Fuentes, Scanpix

Da Magnus Landin satte kursen mod Paris og VM i håndbold, havde kun få forudset, at han ville få meget spilletid og score en stribe mål - og slet ikke, at han ville starte på banen i vigtig og afgørende puljekamp, som tilfældet var mandag aften mod Sverige. 

Læs også Ung Kolding-fløj er klar til sit første håndbold-VM

Her spillede han hele første halvleg og begyndelsen af 2. halvleg og lavede en fin indsats i forsvaret, og han scorede også et enkelt mål. 

Det var den første rigtig store test for ham, og den bestod han trods alt.

Bent Nyegaard, TV 2s håndboldekspert om Magnus Landins indsats mod Sverige

Dermed nåede han op på ni mål i de første tre kampe, da han scorede fire mål både mod Argentina og Egypten.

TV 2s håndboldekspert Bent Nyegaard giver Magnus Landin karakteren 3 ud af 5 for indsatsen mod Sverige i landsholdets karakterbog

- Scorede på sin første afslutning, og i fællesskab havde Mikkel Hansen og Magnus Landin problemer over for et aggressivt svensk angreb. Det var den første rigtig store test for ham, og den bestod han trods alt.

 

Mest sete på tvsyd.dk