Ny udfordring - lav flot eller fantasifuld julekonfekt

I denne uges udfordring i Krea Kongen Jul skal du være kreativ med de søde sager. Udfordringen går nemlig ud på at lave julekonfekt. Hvad det skal bestå af, er helt op til dig, men det skal være flot eller fantasifuldt.

Nissehuer, juletræer eller små firkanter med elegant glasurpynt - der er mange muligheder, når det kommer til denne uges udfordring i Krea Kongen Jul, hvor det handler om at lave konfekt.

Om konfekten skal bestå af marcipan, nougat, tørret frugt eller noget helt fjerde - det bestemmer du, men der skal være noget for øjnene, for udfordringen lyder:

Lav flot eller fantasifuld julekonfekt.

Røde marcipannissehuer med nougat og hvidt overtræk.
Røde marcipannissehuer med nougat og hvidt overtræk.
Foto: Privatfoto

Der er ikke mange krav. Det vigtigste er altså bare, at de enten er flotte eller fantasifulde at se på.

- Det vigtigste er jo normalt, at konfekt smager godt. Men nu kan vi ikke smage på det, som seerne laver, så det skal være en fryd for øjet. Noget, der ser godt ud, smager jo altid også bedre, siger Linda Toft Hansen.

Så det er bare med at finde kreativiteten frem, hvis du vil imponere denne uges ekspert.

- Jeg vil gerne overraskes og se noget, hvor man bare tænker “wow”. Enten noget nytænkende eller en klassiker i nye klæder, siger Linda Marie Toft, der bruger al sin fritid på at trylle med bagværk og søde sager og i øvrigt er tidligere vinder af Krea Kongen. 

Om Krea Kongen

Deltag i Krea Kongen Jul

Er du blevet inspireret til at deltage i udfordringen og give dig i kast med konfekten, så tøv ikke med at gå i gang. Tag et billede af dine kreative udfoldelser, og send det til os via formularen herunder.

Deadline for at indsende et billede og være med i konkurrencen er torsdag klokken 9. Du må højest sende ét billede, og du skal bo i TV SYDs sendeområde.

Du kan også klikke ind på www.tvsyd.dk/kreakongenjul.

Hver uge finder vi en vinder, der får en julekurv med søde sager og materialer til flere stunder med kreativ leg.

Vi håber, at du vil lege med og deltage i jagten på at blive ugens Krea Konge.

Du uploader dit billede her:

Denne konkurrence er afsluttet