TV der bevæger dig

COVID-19

Antallet af corona-indlagte er stabilt

Set over den seneste uge er antallet af corona-indlagte på de de to lokale regioners sygehus svagt faldende.

Det er langtfra alle med symptomer på coronavirus, som bliver testet Foto: Region Syddanmark

I forhold til fredag den 3. april er antallet af corona-indlagte i Region Syddanmark faldet fra 83 til 72 skærtorsdag. I Region Midtjylland er tallet faldet fra 79 indlagte til 68.

Der er daglige udsving. Fra onsdag til torsdag er antallet af patienter indlagt med coronavirus i Region Syddanmark således steget med seks fra 66 til 72.

Det viser de nyeste tal fra Statens Seruminstitut.

Region Syddanmark oplyser ikke om fordelingen af corona-patienter på de enkelte sygehuse på Fyn og i den sydlige del af Jylland.

Fem indlagte i Horsens

Region Midtjylland, som Hedensted og Horsens Kommuner hører hjemme i, oplyser antal smittede fordelt på de enkelte sygehuse - og her fremgår det, at der skærtorsdag er fem corona-smittede på Regionshospitalet Horsens.

På landsplan er 433 personer skærtorsdag indlagt med coronavirus. Det er 20 færre end onsdag - og ottende dag i træk med et fald i antallet af indlagte.

Torsdag var i alt 5.635 personer testet positiv for coronavirus. Det er 233 flere i forhold til onsdag.

Det er langtfra alle med symptomer på coronavirus, som bliver testet. Derfor vurderes det reelle smittetal at være langt højere. Statens Serum Institut vurderer, at 30-70 gange flere end det officielle tal kan være smittet.

Torsdag er det samlede antal testede opgjort til 62.210. Det er en stigning på 4113 i forhold til onsdag.

 

Mest sete på tvsyd.dk