Affaldsstrejke er slut

Der bliver igen indsamlet affald i Vejle. Renovationsarbejderne hos RenoNorden har tirsdag morgen genoptaget arbejdet.

Så indsamles der igen affald i Vejle. Den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse blandt skraldemændene hos RenoNorden i Vejle er slut.

quote

Alt uindsamlet affald i byen er væk senest søndag i denne uge

Karsten Linderskov, adm. direktør, RenoNorden

Renovationsarbejderne nedlagde arbejdet torsdag i sidste uge, fordi de var utilfredse med for meget overarbejde, men nu er der fundet en løsning på problemerne, fortæller RenoNordens direktør Karsten Linderskov til TV SYD. 

- Vi er glade for, der igen bliver indsamlet affald i Vejle, og alt uindsamlet affald i byen er væk senest søndag i denne uge, fortæller direktøren.

Karsten Linderskov oplyser desuden, at der nu er lavet en handleplan for overarbejdsproblematikken, og det gerne skulle være løst i løbet af en måned. 

Vejle Kommune glæder sig over, at strejken er slut.

- Jeg var på genbrugspladsen ved otte-tiden, og der havde de første biler allerede været der for at læsse af, siger afdelingschef Jørgen Chris Madsen, Vejle Kommune.

Han glæder sig over, at strejken er overstået.

- Affaldet flyder ikke i gaderne. så kritisk er det heldigvis ikke blevet. Men det har da været til gene for nogle borgere, tilføjer han.

Tirsdag køres den normale indsamling - plus en del af det, som skulle være hentet mandag. Onsdag indsamles på den normale rute - plus resten af affaldet fra mandag.

Torsdag og fredag indsamles det, som ikke blev hentet i sidste uge.