Nu jubler en af landsholdets største fans: Jeg skal til Wembley

Bjarne Bihl-Nielsen fra Vejle sidder igen på lægterne, når Danmark møder England i EM-semifinalen onsdag aften. Han er en af 40 heldige super-fans, som er inviteret til Wembley af DBU.

I går ærgrelse – i dag jubel: 

- Jeg er glad! Rigtig glad, lyder det fra Bjarne Bihl-Nielsen fra Vejle. 

Han er på vej til EM-semifinale. Onsdag morgen er han en af 40 superfans, som – trods de engelske coronarestriktioner – får lov til at sætte sig i et fly med kurs mod London og Wembley Stadion – med alt betalt af DBU.

Dermed kan Bjarne Bihl-Nielsen endnu en gang nyde godt af, at han i mange år trofast har fulgt landsholdet rundt til kampe i ind- og udland.

Det er DBU, der igen inviterer trofaste superfans til EM-kamp.

Skal afsted sammen med datteren

Lørdag aften sad Bjarne Bihl Nielsen på tribunen i Baku, da Danmark vandt kvartfinalen mod Tjekkiet, og siden er glæden kun overdøvet af det – for de fleste danske fans – uomgængelige faktum, at danskere ikke må rejse til England for at støtte landsholdet.

Glæden over, at han er blandt en lille udvalgt skare af danske fans, som får lov til at komme på Wembley onsdag aften, har han gået og gemt på, siden han sent mandag eftermiddag fandt ud af, at han – igen – kan tage til landskamp på DBU’s regning.

Og han skal afsted sammen med sin datter, fortæller han.

quote

Det er meget stort det her.

Bjarne Bihl-Nielsen, pensionist, Vejle

Hun er nemlig også én af de fans, der står allerøverst på DBU’s liste over trofaste fans.

- Vi er begge blandt de fans, der har allerflest loyalitetspoints på fan-listen. Men hun måtte stå over i Baku, så det er dejligt, at hun nu skal med til London, siger den glade fodboldfan.

Den største kamp i 29 år

- Det er meget stort det her, fortæller Bjarne Bihl-Nielsen.

- Det er jo den største kamp, vi har haft i 29 år. Det er kun tredje gang, vi er i en semifinale, og det er første gang, hvor der er 24 hold med, så det er jo lidt fantastisk. De andre gange har der ikke været nær så mange hold med, og man skal spille flere kampe for at nå så langt.

Satser på lille sejr

Bjarne Bihl-Nielsen tror på en lille sejr til Danmark på Wembley:

- Der bliver nok ikke scoret så mange mål, men hvis bare vi kan vinde 1-0, så er det fint.

Skulle det ske, så er Bjarne Bihl-Nielsen helt sikkert på Wembley igen, når finalen spilles søndag aften.

- Vi ved allerede, at 1.000 fans fra Danmark får lov til at rejse over til finalen, og vi ved også, at de 500 fans med flest points er sikre på at få tilbudt en billet, så dem er vi helt sikkert iblandt, siger den forventningsfulde fan.

Billetten kommer til at koste ham 4500 kroner, og oveni kommer rejsen.

Men nu gælder det semifinalen. Onsdag klokken 8 pm GMT på Wembley - og klokken 21 på helt almindelige danske tv- og storskærme.