TV der bevæger dig

Responce skal fortsat køre ambulancer i Trekantområdet

Politikerne i region Syddanmark har pået møde mandag besluttet, at ambulanceselskabet Responce skal køre i Trekantområdet frem til 2025.

​Godt samarbejde og stabil ambulancedrift får Region Syddanmark til at fortsætte samarbejdet med ambulancefirmaet Responce.

Et flertal af politikerne i Region Syddanmark har på et møde mandag besluttet, at det Falck-ejede ambulancefirma Responce skal fortsætte med at køre ambulancerne i Trekantområdet. Kun Enhedslisten stemte imod, skriver regionen i en pressemeddelelse.

 Vi har et velfungerende samarbejde med Responce, hvor de leverer en god service.

Mads Skau, formand, præshospitale udvalg, (V), Region Syddanmark

Responce begyndte ambulancekørslen i Trekantområdet den 1. september 2015, efter at virksomheden vandt opgaven i et udbud. Deres nuværende kontrakt gælder til den 31. august 2025. Responce står også for ambulancedriften i dele af Region Midtjylland - bl. i Hedensted og Horsens.

Læs også Bios efter krak: Falck hyrede toprådgiver til smudskampagne

Punktet var på dagsordenen nu, da regionen ifølge kontrakten havde mulighed for at afbryde samarbejdet halvvejs - i 2020, og derfor skulle man allerede nu have været igang med arbejdet med et nyt udbud.

- Både Responce og Ambulance Syd klarer sig rigtig godt, så der er ingen grund til at ændre på den løsning, vi har i øjeblikket. Vi har et velfungerende samarbejde med Responce, hvor de leverer en god service, formand for det præhospitale udvalg, Mads Skau (V).

Region Syddanmark havde hele ambulancetjenesten i udbud i 2015, hvor Responce vandt ambulancekørslen i Trekantområdet, mens det hollandske selskab Bios vandt udbuddet i resten af regionen. Da Bios efterfølgende gik konkurs, fortsatte Responce med at køre i Trekantområdet, mens regionen overtog kørslen på Fyn, i Sønderjylland og i Sydvestjylland. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden