TV der bevæger dig

Deutscher Tag 2017 i kommunalvalgets tegn

Deutscher Tag har fundet sted siden slutningen af anden verdenskrig og foregår altid den første lørdag i november, hvor flere hundrede fra det tyske mindretal og gæster møder op til både politisk orientering, debat og fest i Tinglev.

Det tyske mindretal mødes lørdag til Deutscher Tag 2017 i Tinglev.

Traditionen tro mødes det tyske mindretal den første lørdag i november til Deutscher Tag 2017 i Tinglev.

Deutscher Tag har fundet sted siden slutningen af anden verdenskrig og foregår altid den første lørdag i november, hvor flere hundrede fra det tyske mindretal møder op til både politisk orientering, debat og fest i Tinglev.

Lørdag formiddag går med politisk debat og orientering om det tyske mindretals øjeblikkelige situation og den generelle politiske situation i Danmark. Her mindre end tre uger før kommunal-og regionsrådsvalget sætter det sit præg på dette års møde.

Lørdag eftermiddag byder på en festlig sammenkomst i den tyske idrætshal med musikalsk-kulturelle bidrag, hilsner fra tyske og danske politikere og en festtale.

Her er der deltagelse af gæster fra det officielle ​​Danmark, Schlesvig Holsten og repræsentanter for tyske mindretal fra Østeuropa  - bl.a. med hilsener fra Klaus Schlie, landdagspræsident i  Schleswig-Holstein, Andreas Meitzner, tysk ambassadør i Danmark og Stephanie Lose, formand for Region Syddanmark.

Ved siden af Deutscher Tag 2017 foregår i den næste uges tid også den tyske kulturfestival med et væld af lokale og regionale arrangementer.

Ved du, hvem du vil stemme på? Ta´ testen og find din kandidat her:

tvsyd.dk/kv17/kandidattest

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden