Oversigt

Her er de første syv navne til populær festival

Der gik ikke mere end en måned fra de sidste gæster forlod festivalpladsen, til Fanø Vesterland kunne melde udsolgt til festivalen i 2024. Og nu er de første syv navne også på plads.

Artisterne er Jonah Blacksmith, Tina Dickow, Veto, Hush, August Høyen, Blaue Blume, Prisma, Mekdes og Mona Moroni.

Festivalen finder næste år sted 6. og 7. september.

Lidt mere om de syv navne på plakaten:

JONAH BLACKSMITH

Syvmandsorkesteret fra Thy spiller på en række udvalgte danske festivaler næste år - og i sensommeren lander de heldigvis igen på Vesterland. Vi glæder os til at se jer alle, Thomas og Simon Alstrup, Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

TINA DICKOW

Vi er sindssygt glade for at fortælle, at Tina Dickow vender tilbage til Vesterland og spiller. Vi knuselsker Tina Dickows sange - danske og engelske - vi knuselsker hende og hele bandet. Vi har for nyligt oplevet Tina Dickow i Berlin, hvor hun tog publikum med storm i den smukkeste sal. Til september tager vi godt imod Tina og bandet på Vesterland.

VETO

De har ikke spillet festivaler i en del år, men til næste år står de for første gang på Vesterland - VETO på Vesterland 2024. Sæt 'You Say Yes, I Say Yes', 'You Are a Knife', 'Cannibal' eller '16 Colors' på og gør som os - glæd dig til VETO.

HUSH

Pop, country og folkemusik smelter sammen og skaber varme, storhed, nærvær og følelsesladede musikalske fortællinger med Dorthe Gerlach og Michael Hartmann i HUSH - og vi er så heldige, at vi næste år skal opleve det hele til Vesterland 2024.

AUGUST HØYEN

Med bevægende singler og uden de store armbevægelser har August Høyen på meget kort tid vundet et stort publikums hjerter - og det samme gælder for os. Lyt ikke bare til én sang, men sæt hele debut-EP'en 'Det Hele Handler Om Dig' på derhjemme - og lyt også gerne til det nyeste nummer, Alting Går Itu.

BLAUE BLUME

Til Vesterland 2023 måtte de desværre melde afbud på dagen, men I skal ikke snydes for at opleve Blaue Blume på Vesterland 2024. Sæt f.eks. deres mesterlige album 'Bell of Wool' på eller lyt til de nyere sange som 'Country', 'Crush' og 'Mood'.

PRISMA

I 2022 fik PRISMA prisen som Årets Nye Danske Livenavn til DMA, og det forstår vi virkelig godt - derfor glæder vi os kun endnu mere til at skulle opleve dem live på Vesterland 2024. PRISMA består af søstrene Frida og Sirid, og ikke nok med at de har sat ild til de danske scener med deres optrædener, så har de også allerede spillet flere gange i Norge, Sverige og Tyskland. Til september spiller de længst mod vest på Fanø.

MEKDES

Mekdes har den vildeste vokal, og hun er et kæmpe naturtalent - og til september er vi så heldige, at hun spiller hos os. Kender du ikke Mekdes' musik, så lyt til 'Greedy', 'Lose a Minute', 'In Favor of You', 'Lonely' og 'Haning Upside Down' - og lyt også til hendes smukke vokal på sangen 'Føles Godt' med URO.

MONA MORONI

Den danske popgruppe Mona Moroni blev dannet ud fra en fælles kærlighed til dansk popmusik fra 80'erne - det er nostalgipop, der favner bredt med et simpelt, skarpt og direkte tekstunivers. Lyt blandt andet til sange som 'Kun du', 'Tankerne Tåger' og 'Mens Vi Sov'.