TV der bevæger dig

Formodet gerningsmand anholdt i drabssag

Sydøstjyllands Politi har anholdt en 27-årig mand, der mistænkes for drabet på en 24-årig mand i Fredericia.

Den formodede gerningsmand menes at være identisk med den sortklædte person på scooteren, som politiet efterlyste oplysninger om. Foto: Sydøstjyllands Politi

Fredag har Sydøstjyllands Politi anholdt en 27-årig mand, der mistænkes for at stå bag drabet på en 24-årig mand i Korskærparken i Frederica. Drabet skete mandag eftermiddag. 

Den anholdte, mener politiet er med den sortklædte person på en scooter, som politiet efterlyste tirsdag. Manden på scooteren var set køre væk fra gerningstedet.

Den 27-årige mand blev anholdt klokken 13 i Ikast-området. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Læs også To varetægtsfængslet i forbindelse med drabssag

Fremstilles i grundlovsforhør 

Lørdag vil den 27-årig blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Det sker klokken 10. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre, og derfor vil Sydøstjyllands Politi ikke uddybe nærmere om begrundelsen for anholdelsen, den eventuelle relation til den dræbte eller om motivet for drabet. 

Tidligere i dag blev to personer på 29 og 48 år fremstillet i grundlovsforhør. De blev varetægsfængslet frem til den 16. marts. De blev anholdt som et led i efterforskningen af skudepisoden.

Da politiet stadigvæk er i gang med efterforskningen, vil Sydøstjyllands Politi heller ikke uddybe, om der er en eventuel relation til de to, der er blevet varetægstfængslet. 

Læs også Politiet har lavet 35 visitationer efter skuddrab