Oversigt

Politiet søger vidner, efter teenager blev slået og truet med kniv

Politiet var i går til stede i og omkring Byskolen på Fussingvej i Horsens. Nu efterlyser de vidner til en sag om vold.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Omkring klokken 11.30 modtog de en anmeldelse om et slagsmål mellem nogle personer ved Netto på Vestergade.

quote

Når vi modtager en anmeldelse som denne, hvor gerningspersoner, der eventuelt måtte være i besiddelse af en kniv, er til stede på en skole, så tager vi det alvorligt

Finn Ellesgaard, vicepolitiinspektør

Her var en ung mand på 17 år ifølge anmeldelsen blevet ramt af et knytnæveslag og truet med en kniv. Og en 14-årig dreng var også blevet truet. 

Da politiet nåede frem var personerne dog forsvundet, og de skulle ifølge politiets oplysninger være løbet ind på Byskolen på Fussingvej, der ligger tæt derpå.

- Når vi modtager en anmeldelse som denne, hvor gerningspersoner, der eventuelt måtte være i besiddelse af en kniv, er til stede på en skole, så tager vi det alvorligt, udtaler vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter: 

- Derfor blev flere politifolk sendt til skolen for at undersøge det nærmere og for at få fat i gerningspersonerne. Det lykkedes os ikke at finde frem til dem, og der er intet, der på nuværende tidspunkt peger på, at gerningspersonerne i forbindelse med hændelsen på Vestergade havde været til stede på skolen. 

Politi til stede på Horsens Byskole.
Det er politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem en gruppe af unge mennesker.
Foto: Emma Rixen Hedegaard, TV SYD

Det er politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem en gruppe af unge mennesker, som kender hinanden i forvejen. Den igangværende efterforskning skal afdække, hvad motivet var.

Politiet vil som følge af hændelsen være til stede med den mobile politistation ved Netto på Vestergade tirsdag eftermiddag.

Har du set eller hørt noget, der kan hjælpe politiet, kan du kontakte dem på telefonnummeret 114.