Oversigt

Afdød fodgænger faldt før påkørsel: Bilist efterlyses igen

Opdateret 7. december 2023: Syd- og Sønderjyllands Politi oplyste 5. december, at en ung kvinde havde meldt sig selv. Hun er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Læs seneste nyt i sagen i linket herunder:

Politiets efterforskning af en en påkørsel i Haderslev sent fredag aften har mandag ført til nye oplysninger.

En 51-årig mandlig fodgænger blev fredag kort før midnat påkørt, hvorefter bilisten forsvandt fra stedet. Fodgængeren blev efterfølgende fundet bevidstløs af et vidne.

Ifølge politiet har efterforskningen vist, at den 51-årige mand af ukendte årsager faldt og landede på kørebanen på Laurids Skaus Gade, inden han kort tid efter blev påkørt.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Faldets skyldtes ikke, at han blev skubbet, fastslår politiet.

Politiet har flere gange efterlyst føreren af den bil, som menes at have påkørt manden. Også en specifik bil er blevet efterlyst.

Føreren har endnu ikke henvendt sig til politiet, og mandag bedes vedkommende igen om at henvende sig til Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den bil, der efterlyses, er en mørk femdørs personbil med grå fælge. Bilen kom kørende fra Aastrupvej og kørte fra Laurids Skaus Gade til højre ad Bredgade omkring midnat fredag.

Der er muligvis tale om en Peugeot 308 fra cirka 2017.

Også borgere, der måtte have set den pågældende bil i eller omkring Haderslev eller har oplysninger om bilen eller føreren bedes kontakte politiet.