Oversigt

Hun har levet med skam og skyldfølelse, siden broderen dræbte sin ekskone foran deres børn

Hanne Møller har levet med skam og skyldfølelse siden den dag i marts 2021, hvor hendes bror, Peter Møller Just, skød og dræbte sin ekskone, Elin Frank Just, foran deres to børn.

Elin Frank Just var taget hen til eksmandens hus for at hente nogle af sine ting. Med sig havde hun flere familiemedlemmer med som støtte, fordi hun var bange for, hvad Peter Møller Just kunne finde på at gøre hende.

Havde havde nemlig ifølge familien terroriseret hende det meste af deres ægteskab.

Med ét skud forvandlede familiens bekymringer sig til virkelighed, da Peter Møller Just skød og dræbte han Elin Frank Just med et enkelt skud i ryggen, selvom sønnerne havde forsøgt at overmande deres far.

Hanne Møller var selv til stede, og oplevelsen har betydet, at hun nu lider af angst og ptsd, som hun må tage medicin for at håndtere.

- Mit håb for fremtiden er kun, at han dør derinde. Og det er så forfærdeligt at skulle sige det om sin egen bror. Men det er det eneste, jeg kan sige. Det er det eneste, der kan give os fred.

Hun fortæller desuden i TV 2-dokumentaren 'Hvorfor slog du vores mor ihjel?', at hun altid har følt sig utryg i broderens selskab, og hun beskriver sin bror som en "trynende ægtemand".

Hendes foragt for broderen har også betydet, at hun har brugt 88.000 kroner på at få ændret de ansigtstræk, der minder hende om sin egen bror.

Se dokumentaren 'Hvorfor slog du vores mor ihjel?' tirsdag klokken 20.50 på TV 2 og på TV 2 Play allerede nu.

Læs hele artiklen om Hanne Møller og om, hvordan broderens drab har påvirket hendes liv efterfølgende.