TV der bevæger dig

VIDEO
01:38

David er cirkusartist: - Jeg har jongleret for paven

David Enoch Sosman er jonglør hos Cirkus Trapez. Når han ikke rejser rundt med det sønderjyske cirkus, og coronasituationen ikke forhindrer ham i at rejse ud i verden, så viser han sine jonglørnumre ude i verden for mange forskellige mennesker.

Otte bolde flyver mellem David Enoch Sosmans hænder. Han kender metoden til at jonglere med så mange bolde ad gangen, at han er en af de mange cirkusartister i Cirkus Trapez, som viser publikum, hvad han kan.

Da han var 12 år, begyndte han at jonglere, og efter 16 års træning kender han jonglermønstrene ud og ind. Det er mønstrene, som David Enoch Sosman mener, er de vigtigste at kende for at kunne lære at jonglere. Derudover kræver det en god position tålmodighed, mener jongløren. 

Den erfarne cirkusartist vurderer, at efter tre intensive dage med jonglering så kan du godt være nogenlunde til at jonglere med tre bolde. 

Sommer Tour 2020

I løbet af sommerferien tager TV SYD's sommerhold ud og besøger 29 sommerdestinationer i Syd- og Sønderjylland.

Vi er i byerne hele dagen og sender live-tv derfra om aftenen. På TV SYD's facebookside kan du se, hvilke adresser vi parkerer ved den pågældende uge. Kom forbi og hjælp os med at blive bedre - hvilke problematikker og glædeshistorier mangler vi at fortælle?

 

TVSYD.DK lige nu