TV der bevæger dig

Det vælter ind med navne til det nye storkepar i Smedager

Bonnie og Clyde, Søren og Mette eller noget helt tredje? Du kan være med til at bestemme, hvad det nye storkepar i Smedager skal hedde.

Du kan være med til at bestemme storkenes navne. Foto: TV SYD og Storkene.dk

Det er et højdramatisk år i storkereden i Smedager, hvor Tommy og ungerne er døde, Annika er skræmt væk fra sin rede, og et nyt storkepar har slået sig ned i Tommy og Annikas gamle rede.

Som dagene går, ser det ud til, at det nye storkepar føler sig mere og mere hjemme i deres nye rede. I hvert fald har de lagt et par æg, og når de lige om lidt har været fast sammen i fire uger, bliver de også officielt betragtet som et storkepar af Storkene.dk.

Læs også Se video: Både Tommy og ungerne er døde – men måske er der godt nyt alligevel

Derfor skal det nye storkepar nu også have et navn, og det kan du være med til at bestemme. Siden i mandags har TV SYD modtaget over 1.200 forslag til, hvad storkene skal hedde. Blandt de mest populære navne er blandt andet:

  • Bonnie og Clyde
  • Søren og Mette
  • Mary og Frede

 Men du kan også stadig nå at få dit navneforslag med i puljen.

Læs også Hvad skal storkene hedde? Kom med dit bud på navne til det nye storkepar

Sådan finder vi navnet

Hvis du har et forslag til, hvad storkeparret skal hedde, skal du sende det til storke@tvsyd.dk senest den 1. juni klokken 12. Du må gerne give en begrundelse for dit forslag.

Herefter vælger TV SYD og storkene.dk de fem bedste indsendte navneforslag, og disse vil så igen blive sendt til afstemning blandt alle jer derude frem til mandag den 8. juni. Mere om denne del følger senere.

Du kan følge livet i Storkereden på vores livestream.

Læs også Se billederne: Endnu et sønderjysk storkepar ruger på æg

Mest sete på tvsyd.dk